Vår Kalkylchef Calle berättar om det senaste på Skånska Tak

Vår Kalkylchef Calle berättar om det senaste på Skånska Tak

Vi har haft en spännande inledning på hösten med flera kul jobb runtom i Skåne. En viktig spelare i vårt dagliga arbete är Kalkylchef Carl-Fredrik Forslund som ofta är spindeln i nätet i våra olika projekt. Vi tog ett snack med Calle för att höra om de senaste projekten och hur vardagen ser ut på Skånska Tak.

Hej Calle! Berätta om din roll på Skånska Tak?

– Det handlar om att räkna på nyproduktion och omläggningar och sedan omsätta dessa till projekt. När vi går in i projektledningsfas så sköter jag allt från beställningar av material till att koordinera med leveranser, så att vår personal får rätt förutsättningar ute på fältet.

Vad är det som skiljer Skånska Tak från andra aktörer på marknaden?

– Hög kvalité är oerhört viktigt för oss. Vi är auktoriserade att arbeta med derbigum och kan därför erbjuda en produkt med längre garantitid än många av våra konkurrenter. Vi gör alltid jobbet ordentligt och ser till att taket håller garantitiden ut och längre.

Hur ser din vardag ut?

– Väldigt varierande. Jag är bokad på mycket möten och kan inleda dagen med att kolla på en kunds takterrass eller besöka ett större bygge vi arbetar med. Därefter åker jag in till kontoret och syr ihop de aktuella projekten, vilket kan innefatta allt från att räkna på en ny takläggning till att projektleda ett pågående jobb.

Finns det något extra spännande projekt ni jobbar med just nu?

– Hyllie Terrass är ett kul jobb. Det är gröna tak med flera terrasser i olika plan. Belastningen av tätskiktet är betydligt högre här än på ett vanligt tak. En sådan utmaning kräver en bra produkt och duktiga montörer vilket vi kan erbjuda.

Vi tackar Calle för pratstunden!

Våra styrkor

Stabilt företag

med 30 år i branschen.

Hög kvalitet

där vi erbjuder ett totalåtagande.

Tillförlitliga

med bl.a. tilldelad AAA av Solidet.

(Du får en Trisslott som tack)


Telefon: 0416-123 81
E-post : info@skanska-tak.se


Copyright: 2023 Skånska Tak Entreprenad AB.
Producerad av Mild Media.