Shingeltak

Shingeltak – prisvärt tak med lång livslängd

Funderar du på ett shingeltak till ditt Skånehus? Takshingel har blivit populärt på senare år tack vare sitt förmånliga pris, sin hållbarhet och sitt utseende. Materialet kan framställas i mängder av olika mönster och färger samt läggas med en lutning ner till 14 grader. Takshingel har även låg vikt. Därför passar det nästan alla bostäder i mellersta och södra delarna av Sverige där taket inte behöver tåla stora mängder snö. Lägger du ett shingeltak på ditt Skånehus har du valt det mest ekonomiska alternativet jämfört med tegel, plåt och betong. Takshingel har lång livslängd och hållbarhet och är dessutom brandtåligt. Plattorna består av glasfiber försedda med en yta av bitumen, ett slags asfalt. Bitumen är tåligt och kan sägas impregnera ditt tak: det skyddar mot väder och vind på ett effektivt sätt.

 

Vi lägger shingeltak i Skåne

Skånska Tak AB lägger shingeltak i Skåne. Vi har resurserna att rå om ett helt projekt från start till mål, vilket är ett bra alternativ om du saknar erfarenhet av takarbeten. Ska shingeltaket läggas på ett befintligt hus gäller ROT-avdraget. Är huset en nybyggnation får du dessvärre inte nyttja detta. Innan vi lägger ett shingeltak på ditt Skånehus vill vi ge dig några råd:

  • upprätta en budget tidigt i projekteringen, så blir det tryggare för dig och enklare för oss att anpassa vårt arbete.
  • fråga oss om det befintliga takets skick, då taket kanske inte behöver bytas ut helt och hållet.
  • fråga oss om takshingel eller annan taktäckning. Många väljer att fortsätta med det material som redan ligger. Om du vill byta till ett shingeltak på ditt Skånehus är det dock viktigt att förstå vilken beläggning som passar bäst. Vi råder dig gärna i ditt slutgiltiga val av taktäckning, färg, ytbehandling och kvalitet så att taket blir både prisvärt och håller i många år framöver.

Kontakta oss för mer information om shingeltak.

Våra styrkor

Stabilt företag

med 30 år i branschen.

Hög kvalitet

där vi erbjuder ett totalåtagande.

Tillförlitliga

med bl.a. tilldelad AAA av Solidet.

(Du får en Trisslott som tack)


Telefon: 0416-123 81
E-post : info@skanska-tak.se


Copyright: 2023 Skånska Tak Entreprenad AB.
Producerad av Mild Media.