Bygga Takterrass & balkong


Om du har i tankarna att bygga en takterrass eller balkong finns det några saker att ta hänsyn till. Takterrasser och balkonger är inte bara något att njuta av utan också tänkta att bli ett värdefullt komplement till bostaden. Viktigt då att takterrassen placeras på rätt plats och med rätt utformning, anpassad efter byggnadens förutsättningar och arkitektur. Olika lösningar passar för olika byggnadsstilar. Det kan rentav vara så att huset eller omgivningen inte lämpar sig för att bygga en takterrass eller balkong. Detta avgör stadsbyggnadskontoret i kommunen där du bor.
Skånska Tak AB hjälper dig att bygga takterrass eller balkong i Skåne. Vi lägger terrassklinker från en samling olika leverantörer och ser till att detaljer, färg och material följer byggnadens stil och eventuella kulturhistoriska värden. Vi ser även till att terrassen eller balkongen får ett pålitligt, långlivat tätskikt som skyddar mot väder och vind.

 

Vi bygger takterrasser & balkonger i Skåne

När vi bygger takterrasser och balkonger i Skåne lägger vi uteklinker som finns i flera olika modeller. Från ljusaste grå till nästan svart eller mönstrade med textur i ytan för att efterlikna trä, skiffer och granit. Våra färdigbyggda takterrasser är underhållsfria för att ge dig som kund tid till avkoppling. Klinkerdäcken monteras på justerbara fötter för att få en jämn och fin yta. För dessa jobb samarbetar vi med leverantörerna Prontokakel-klinkerdäck och Golvpoolen-klinker utomhus.
Vid varje bygge av en takterrass eller en balkong låter vi våra kunniga och erfarna montörer utföra allt arbete. Kvaliteten vi håller på vår montering gör att våra tätskiktssystem håller i 25 till 35 år. Lika viktigt är givetvis materialet vi använder när vi bygger takterrass eller balkong. Det tätande materialets främsta uppgift är att sluta tätt om den underliggande strukturen och skydda känsliga ytor samt material. Debrigums produkter hindrar fukt och vatten från att tränga igenom. På så sätt undviker du problem med betongsjuka, karbonisering, fukt och sprickor i fogar med mera.

Bygga takterrass och balkong
Bygga terass med terrassklinker

Våra styrkor

Stabilt företag

med 30 år i branschen.

Hög kvalitet

där vi erbjuder ett totalåtagande.

Tillförlitliga

med bl.a. tilldelad AAA av Solidet.

(Du får en Trisslott som tack)


Telefon: 0416-123 81
E-post : info@skanska-tak.se


Copyright: 2023 Skånska Tak Entreprenad AB.
Producerad av Mild Media.