Tätskikt

Väder och vind går hårt åt våra tak, terrasser och balkonger, varför tätskikt av bra kvalitet är av yttersta vikt. Det tätande materialets främsta uppgift är som det låter: att sluta tätt om den underliggande strukturen och skydda känsliga ytor samt material. När fukt och vatten hindras från att tränga igenom kan problem med betongsjuka, karbonisering, fukt och sprickor i fogar undvikas. Men ett bra tätmaterial gör bara halva jobbet. Den andra halvan består i professionell montering. Vi låter våra erfarna och kunniga montörer utföra allt arbete, från början till slut. Den kvalitet vi håller på utfört arbete gör att våra tätskiktssystem har en livslängd på mellan 25 till 35 år.

 

Polymerbaserade tätskikt

Derbigum är marknadsledande inom polymerbaserade tätskikt för terrass, balkong och tak. Materialet levereras med en 20-årig, förutbetald garanti utan självrisk. Efter att vi monterat Debrigums tätskikt på ett tak exempelvis, kommer en kvalitetskontrollant från Derbigum och ser till att vi utfört vårt arbete korrekt.
För terrasser eller balkonger lämpar sig Derbigum SP4 FR eller Derbigum GC5. På mindre ytor som trösklar eller ytor med många detaljer kan det flytande materialet Derbitech® Flex användas.

● Vattentätt extra utrymme med bärande last
● Pålitlig lösning
● Svetsfri applicering möjlig

Våra styrkor

Stabilt företag

med 30 år i branschen.

Hög kvalitet

där vi erbjuder ett totalåtagande.

Tillförlitliga

med bl.a. tilldelad AAA av Solidet.

(Du får en Trisslott som tack)


Telefon: 0416-123 81
E-post : info@skanska-tak.se


Copyright: 2023 Skånska Tak Entreprenad AB.
Producerad av Mild Media.