Lägga Tak

Takläggning i Skåne

Skånska Tak har lång erfarenhet av takläggning i Skåne. En av våra stora styrkor är arbetssättet – vi jobbar lokalt med helhetslösningar och totalentreprenader så att du som kund får ett fullt färdigt tak. Med bara ett företag att hålla kontakt med sparar du in på både tid och pengar. Det låter även oss utföra ett högkvalitativt, professionellt jobb med vissa garantier. Vår verksamhet omfattar takläggning i Skåne för både privata och kommersiella kunder, byggentreprenörer, fastighetsbolag och fastighetsförvaltare. Allt jobb utförs av våra takläggare eller någon av våra samarbetspartners. Renoveringar eller nyproduktion spelar ingen roll, vi tar oss an alla former av tak. Och behöver du hjälp med papperna för ROT-avdrag hjälper vi självklart till.

 

Behöver du hjälp med att lägga tak i Malmö, lägga tak i Lund någon annan ort i Skåne?

Vi fäster stor vikt vid kvalitet. I början av varje takläggning påbörjar vi vår kvalitetskontroll som sedan fortlöper under hela garantitiden. På så sätt ser vi till att du som kund får ett bekymmersfritt tak som slutprodukt – ett tak du kan lita på. Tätskikt, takpannor, plåt med mera ingår i vårt totalåtagande. Rör det sig om ett renoveringsobjekt lämnar vi även förslag samt dokumentation i form av bilder, ritningar och beskrivningar efteråt, så att du säkert ska veta vad som ingått i ditt takköp. Vid läggningen av nytt tak rekommenderar vi takpannor i betong. Vi jobbar med Benders betongpannor då de är lätta att jobba med – takläggningen går så mycket snabbare. Pannorna får med tiden en vacker patina, håller tätt och tål belastning från både människor och snö. Som tätskikt jobbar vi med Debrigum, vilket kanske framgår. Debrigum är en matta av APP-modifierad asfalt som svetsas mot underlaget medan skarvarna förseglas. Ett utmärkt material som låter oss lämna 20 års garanti på våra tätskiktsarbeten. Till isolering jobbar vi med PAROC®s mångsidiga och hållbara stenullsprodukter.

 

Vår process vid takläggning & takrenoveringar

Vi på Skånska Tak är stolta över vår arbetsprocess som också garanterar dig som kund en trygghet i arbetet vi utför. Vi lägger stor vikt vid kvalitetskontroller, din trygghet- och nöjdhet och bygger därför relation med dig som kund och låter dig vara delaktig i vad som händer i projektet. Vill du veta mer om hur vi arbetar hittar du du mer information här: Takläggare Malmö eller Takläggare Lund.

Våra styrkor

Stabilt företag

med 30 år i branschen.

Hög kvalitet

där vi erbjuder ett totalåtagande.

Tillförlitliga

med bl.a. tilldelad AAA av Solidet.

(Du får en Trisslott som tack)


Telefon: 0416-123 81
E-post : info@skanska-tak.se


Copyright: 2023 Skånska Tak Entreprenad AB.
Producerad av Mild Media.