Takläggare Malmö

Takläggning Malmö – våra takläggare fixar ditt tak

I vårt team har vi lång erfarenhet som takläggare i Malmö. Takrenoveringar eller nyproduktion spelar ingen roll, vi tar hand om alla former av takläggning i Malmö! Vi ser till att takarbetet blir både snyggt och korrekt utfört.

Alla tak blir slitna i längden, och därför är det viktigt att regelbundet undersöka takets skick. Lätt att glömma, men väldigt viktigt att göra! Eftersom vi lägger ett hundratal tak per säsong, vet vi hur takarbetet utförs på ett korrekt sätt, och vad man bör tänka på vid takläggning i Malmö.

Skånska Tak har många styrkor vi är stolta över, ett av de är vårt arbetssätt – vi jobbar lokalt med helhetslösningar och totalentreprenader så att du får ett fullt färdigt tak när du är kund hos oss. Med bara ett företag, Skånska Tak, att hålla kontakt med så sparar du in på både tid och pengar.

Helhetslösningar skapar även en möjlighet för oss att utföra ett högkvalitativt, professionellt takarbete i Malmö med vissa garantier. Vår verksamhet omfattar takläggning i Malmö och takrenovering i Malmö för både privata och kommersiella kunder, byggentreprenörer, fastighetsbolag och fastighetsförvaltare.

Allt jobb i Malmö utförs av våra takläggare eller någon av våra samarbetspartners. Takrenoveringar eller nyproduktion spelar ingen roll, vi tar oss an alla former av tak. Och behöver du hjälp med papperna för ROT-avdrag hjälper vi gärna till.

Takläggning i Malmö går till så här

Vi fäster stor vikt vid kvalitet. I början av varje takläggning påbörjar vi vår kvalitetskontroll som sedan fortlöper under hela garantitiden. På så sätt ser vi till att du som kund i Malmö får ett bekymmersfritt tak som slutprodukt – ett tak du kan lita på. Tätskikt, takpannor, plåt med mera ingår i vårt totalåtagande vid takarbeten.

Rör det sig om ett takrenovering lämnar vi även förslag samt dokumentation i form av bilder, ritningar och beskrivningar efteråt, så att du säkert ska veta vad som ingått i ditt köp av takarbete i Malmö.

Vid takläggningen i Malmö i betong rekommenderar vi takpannor i betong. Vi jobbar med Benders betongpannor då dessa är smidiga att jobba med – takläggningen i Malmö går så mycket snabbare. Pannorna får med tiden en vacker patina, de håller tätt och tål mycket belastning, från både människor och snö.

Derbigum arbetar vi med som tätskikt, vilket kanske framgår. Derbigum är en sorts matta av APP-modifierad asfalt som svetsas mot underlaget medan skarvarna förseglas. Ett utmärkt material som låter oss lämna 20 års garanti på våra tätskiktsarbeten. För isolering jobbar vi med PAROC®s mångsidiga och hållbara stenullsprodukter.

Takläggningen i Malmö – från start till slut

  1. KOSTNADSFRITT HEMBESÖK FÖR TAKARBETE I MALMÖ

Tillsammans bokar vi in en tid där vi på arbetsplatsen går igenom dina behov och önskemål. Konsultationen är kostnadsfri och vi diskuterar gärna idéer och förslag för att hitta den bästa lösningen för er.

 

  1. OFFERT PRESENTERAS

För oss är det viktigt att presentera offerten för takläggning vid ett återbesök för att skapa en trygg kontakt mellan kund och entreprenör. Tillsammans går vi igenom offerten och förklarar upplägget och tillvägagångssättet för just ditt takarbete i Malmö.

 

  1. BYGGSTART FÖR TAKLÄGGNING ELLER TAKRENOVERING I MALMÖ

Nu startar byggprojektet. För att du som kund i Malmö ska känna dig trygg under arbetets gång för vi kontinuerligt en dialog med er. Ni kommer även få en kontaktperson som finns till hands genom projektet.

 

  1. SLUTLIG GENOMGÅNG AV DET UTFÖRDA ARBETET

Ni ska känna er trygga och ha koll på läget. När arbetet i Malmö är färdigställt bokar vi in ett möte för att tillsammans med er gå igenom det utförda arbetet så att ni kan känna er nöjda och trygga.

 

Vi på Skånska Tak kan som takläggare i Malmö erbjuda dig ett tak som är hållbart, tätt och snyggt.

 

Kontakta oss gärna här för offert eller frågor.

Våra styrkor

Stabilt företag

med 30 år i branschen.

Hög kvalitet

där vi erbjuder ett totalåtagande.

Tillförlitliga

med bl.a. tilldelad AAA av Solidet.

(Du får en Trisslott som tack)


Telefon: 0416-123 81
E-post : info@skanska-tak.se


Copyright: 2023 Skånska Tak Entreprenad AB.
Producerad av Mild Media.