Takläggare Lund

Takläggning Lund – takläggare för dig

Vi fixar ditt tak! I vårt team har vi lång erfarenhet som takläggare i Lund. Takrenoveringar eller nyproduktion spelar ingen roll, vi tar hand om alla former av takläggning i Lund! Vi ser till att takarbetet blir både snyggt och korrekt utfört.

Alla tak blir slitna med tigen, och därför är det viktigt att regelbundet undersöka takets skick. Eftersom vi lägger ett hundratal per säsong, vet vi hur takarbetet utförs på ett korrekt sätt, och vad man bör tänka på när man lägger tak.

En av våra stora styrkor är arbetssättet – vi jobbar lokalt med helhetslösningar och totalentreprenader så att du får ett fullt färdigt tak. Med bara ett företag att hålla kontakt med sparar du in på både tid och pengar.

Vi utför ett högkvalitativt, professionellt jobb med vissa garantier. Vår verksamhet omfattar takläggning i Lund för både privata och kommersiella kunder, byggentreprenörer, fastighetsbolag och fastighetsförvaltare.

Allt jobb utförs av våra takläggare eller någon av våra samarbetspartners. Renoveringar eller nyproduktion spelar ingen roll, vi tar oss an alla former av tak. Och behöver du hjälp med papperna för ROT-avdrag hjälper vi självklart till.

Lägga tak i Lund med Skånska Tak

Vi fäster stor vikt vid kvalitet. I början av varje takläggning påbörjar vi vår kvalitetskontroll som sedan fortlöper under hela garantitiden. På så sätt ser vi till att du som beställare av takläggning i Lund får ett bekymmersfritt tak som slutprodukt – ett tak du kan lita på. Tätskikt, takpannor, plåt med mera ingår i vårt totalåtagande.

Rör det sig om takrenovering i Lund lämnar vi även förslag samt dokumentation i form av bilder, ritningar och beskrivningar efteråt, så att du säkert ska veta vad som ingått i ditt köp.

Vid läggningen av nytt tak rekommenderar vi takpannor i betong. Vi jobbar med Benders betongpannor då de är lätta att jobba med – takläggningen går så mycket snabbare. Pannorna får med tiden en vacker patina, håller tätt och tål belastning från både människor och snö.

Som tätskikt jobbar vi med Debrigum, vilket kanske framgår. Debrigum är en matta av APP-modifierad asfalt som svetsas mot underlaget medan skarvarna förseglas. Ett utmärkt material som låter oss lämna 20 års garanti på våra tätskiktsarbeten. Till isolering jobbar vi med PAROC®s mångsidiga och hållbara stenullsprodukter.

Hur går takläggningen till?

  1. KOSTNADSFRITT HEMBESÖK FÖR TAKLÄGGNING, TAKRENOVERING MM.

Tillsammans bokar vi in en tid där vi på plats går igenom dina behov och önskemål. Konsultationen är självklart kostnadsfri och vi diskuterar gärna idéer och förslag för att hitta den bästa lösningen för er.

 

  1. PRESENTATION AV OFFERT

För oss är det viktigt att presentera offerten vid ett återbesök för att skapa en trygg kontakt mellan kund och entreprenör. Tillsammans går vi igenom offerten och förklarar upplägget och tillvägagångssättet för just din takläggning eller takrenovering i Lund.

 

  1. BYGGSTART FÖR TAKARBETEN

Nu startar takarbetet. För att du som kund i Lund ska känna dig trygg under arbetets gång för vi kontinuerligt en dialog med er. Ni kommer även få en kontaktperson att kontakta.

 

  1. SLUTLIG GENOMGÅNG AV UTFÖRT TAKARBETE

När takarbetet i Lund är färdigställt bokar vi in ett möte för att tillsammans med er gå igenom utfört arbete så att ni kan känna er nöjda och trygga med koll på läget.

 

Vi på Skånska Tak kan som takläggare erbjuda dig i Lund ett tak som är hållbart, tätt och snyggt.

 

Kontakta oss gärna här för offert eller frågor.

Våra styrkor

Stabilt företag

med 30 år i branschen.

Hög kvalitet

där vi erbjuder ett totalåtagande.

Tillförlitliga

med bl.a. tilldelad AAA av Solidet.

(Du får en Trisslott som tack)


Telefon: 0416-123 81
E-post : info@skanska-tak.se


Copyright: 2023 Skånska Tak Entreprenad AB.
Producerad av Mild Media.