Takläggare Skåne

Takläggare Skåne – vi gör jobbet!

Vi på Skånska Tak har lång erfarenhet av takläggning i Skåne. Vi känner en stolthet över vårt yrke och de arbeten inom takläggning och takrenoveringar i Skåne vi utfört och utför. Vi fokuserar på att ert tak håller hög kvalitet, blir korrekt utfört på ett fackmannamässigt sätt och självklart även blir tilltalande. Vi hjälper till med både takläggning som nyproduktion och som takrenovering av befintligt tak.

Har du undersökt ditt tak någon gång? Det är en viktig att utföra undersökning av takets skick regelbundet. Vet du inte hur du gör eller vad du ska undersöka? Våra takläggare i Skåne vet hur det går till och hur en undersökning ska utföras.

Skånska Tak arbetar med fokus på takläggning i Skåne och är utbildade takläggare. Vi arbetar lokalt erbjuder med våra helhetslösningar en totalentreprenad för att kunna erbjuda dig hela kedja från kontakt till färdiga, korrekta, snygga och täta tak. Som totalentreprenör erbjuder vi där också våra kunder en mer tidseffektiv affär där du endast behöver kontakt med oss.

Skånska Tak verksamhet lägger fokus på takläggning i Skåne för byggentreprenörer, fastighetsbolag, fastighetsförvaltare, kommersiella kunder och självklart även privatpersoner i Skåne.

Våra takläggare i Skåne samt våra samarbetspartners finns här för att hjälpa er hitta en lösning som passar just precis er! I de fall du använder dig av ROT-avdrag finns det också möjlighet att få hjälp med det av oss på Skånska Tak. 

Vill du läsa mer om någon specifik stad finner du mer info här:
Takläggning Malmö
Takläggning Lund
Takläggning Trelleborg
Takrenovering Staffanstorp
Takläggning Lomma
Takläggning Ystad

Takläggning i Skåne – hur jobbar vi?

Takläggning och takarbeten kräver kvalitet och ett väl utfört arbete vilket vi på Skånska Tak också fäster stor vikt vid. Vi levererar bekymmersfria tak. Varje projekt startar därför upp med en kvalitetskontroll vilken vi sedan arbetar med längs hela garantitiden. Som helhetsleverantör av tak ingår även tätskickt, takpannor, listtäckning, plåt och mycket annat i vårt totalåtagande. Söker du takläggare Skåne står vi på Skånska Tak här redo för att hjälpa dig med ett tak du kan känna dig trygg med.

 

Takrenovering Skåne

Vid arbeten för takrenovering erbjuder vi förslag på val av tak och rekommendation samt lämnas även dokumentation i form av ritningar, beskrivningar och bildmaterial efter utfört arbete för din trygghet och kännedom om vad du betalt för.

 

Takpannor Betong

Är det aktuellt att lägga tak på nytt rekommenderar vi takpannor av betong. Benders betongpannor använder vi oss av av många anledningar som grund. De är bland annat smidiga att jobba med de vilket innebär en kortare leveranstid för utförandet av takarbeten. Dessa pannor håller tätt och tål en belastningsgrad av både snö och människor. Men inte nog med det. Just dessa plattor får dessutom, med tiden en väldigt vacker patina. ”Blir bara vackrare med åldern”, som det sägs.

Tätskikt Derbigum

Skånska Tak arbetar med Debrigum som tätskickt. Derbigum är en matta av APP-modifierad asfalt som svetsas mot underlaget medan skarvarna förseglas. Ett utmärkt material som tilllåter oss att lämna 20 års garanti på våra tätskiktsarbeten.

 

Isolering PAROC

Till isolering jobbar vi med PAROC®s mångsidiga och hållbara stenullsprodukter.

 

Takläggning Skåne – steg för steg

1. Kostnadsfritt hembesök

Vi bokar en tid för att gå igenom dina behov och önskemål. Konsultationen är givetvis kostnadsfri.

2. Offert – presentation

Vi tycker det är viktigt att skapa en trygg relation och kontakt mellan dig som kund och vår entreprenör. Därför vill vi gärna komma på återbesök och presenterar offerten, förklara upplägget och planen över tillvägagångssättet för ditt takarbete.

3. Byggstart

Du som kund för takläggning Skåne ska nu ha fått en fast kontaktperson för projektet. För din trygghet erbjuder vi kontinuerlig dialog med dig samt möjlighet att kontakta din kontaktperson vid frågor eller funderingar.

4. Genomgång av utfört arbete

Efter färdigställt arbete av takläggning Skåne eller takarbete Skåne håller vi ett möte och går tillsammans igenom utfört arbete med er för att skapa trygghet hos er.

Vi på Skånska Tak kan som takläggare erbjuda dig runt om i Skåne ett tak som är hållbart, tätt och snyggt.

Kontakta oss gärna här för offert eller frågor.

Våra styrkor

Stabilt företag

med 30 år i branschen.

Hög kvalitet

där vi erbjuder ett totalåtagande.

Tillförlitliga

med bl.a. tilldelad AAA av Solidet.

(Du får en Trisslott som tack)


Telefon: 0416-123 81
E-post : info@skanska-tak.se


Copyright: 2023 Skånska Tak Entreprenad AB.
Producerad av Mild Media.